Medlemskap i Kolsås Klatreklubb: Faktura for 2024 sendes ut første uken i januar

Nytt år! Det betyr at det også er på tide å fornye medlemskapet sitt i Kolsås Klatreklubb.

Faktura sendes automatisk til alle som var medlem i Kolsås Klatreklubb i 2023.

Dersom du ikke ønsker å fortsette å være medlem, lar du bare være å betale fakturaen. NB! Klippekortene og sesongkortene til Vulkan Klatresenter er bare gyldige dersom man har et aktivt medlemskap.

Medlemskort

Med medlemssystemet Rubic kan du selv administrere medlemskapet ditt. Dersom du var medlem i 2023, er du automatisk lagt inn i systemet. Alt du trenger å gjøre, er å gå inn her og følge instruksjonene for å få opprettet passord til siden din, hvis du ikke allerede har gjort det. Da kan du selv hente ut et digitalt medlemskort.

Dersom du ønsker et fysisk medlemskort, viser du bare kvitteringen for betalt kontingent i resepsjonen på Vulkan Klatresenter. Dersom du allerede har betalt medlemskap for 2023 enten på Vulkan eller på annet vis, men likevel får faktura, ta kontakt med Emil Ohlsson på emil@kolsaas.no, så sjekker han at alt er i orden.

Tidligere medlemmer (før 2023): Dersom du ikke var medlem i 2023, må du reaktivere medlemskapet. Det gjør du her.

Nye medlemmer: Dersom du ønsker å bli medlem av klubben vår, gjør du det her. Detaljert beskrivelse for hvordan du gjør det, finner du her.

Endring av medlemskap: Dersom du har fått faktura for en type medlemskap, men ønsker et annet (f.eks. at du ikke lenger er student eller har blitt student siden sist), kan du endre dette her. Hvis du ikke finner ut av det, ta kontakt med emil@kolsaas.no

Hvorfor være medlem av Kolsås Klatreklubb?

Det er en rekke grunner til at det er en fordel å være medlem i klubben vår. Ikke bare får du rimeligere inngang på Vulkan Klatresenter, rimeligere klippekort på Oslo Klatresenter, tilgang til grupper og klubb-eventer, samt rabatter på klatreutstyr og skadebehandling hos flere av våre samarbeidspartnere, men du er med på å styrke uteklatringen i Oslo og omegn. Kolsås Klatreklubb er nemlig den eneste klubben som driver vedlikehold av eksisterende klatrefelt i Oslo og utvikler nye felt. Så hvis du er medlem av klubben vår, bidrar du til at tryggheten ivaretas, og at stadig flere får oppleve gleden ved uteklatring. Du får også kjøpt den kliss nye Klatrefører for Oslo og omegn til kun kr 400,- (ordinær pris kr 550,-).

NB! For spørsmål vedrørende betalingen, kontakt Kolsås Klatreklubb. For spørsmål vedrørende bruken av Min idrett, kontakt idrettens support.

Last ned
Andre nyheter