Treningsgrupper

Treningsgruppe for barn og ungdom

Treningsgruppene er et tilbud for barn og ungdom i alderen 9–18 år.

Pris
Kr
Antall Timer
timer
Kursdager

Påmelding til

Treningsgruppe for barn og ungdom

Tusen takk for din påmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Treningsgruppe for barn og ungdom

Deltakerne møtes én gang i uken og klatrer under ledelse av våre dyktige instruktører. Treningen foregår på Vulkan Klatresenter.

Barnegruppen "DINO" er for barn i alderen 9 til 12 år. Barn under 12 år må ha med seg en foresatt, som er med å sikrer når barnet klatrer med tau. Treningen fokuserer på å ha det moro med klatring, samt utvikle klatreteknikk. Det legges dessuten stor vekt på at foreldre og barn lærer seg riktig sikringsteknikk, som er en forutsetning for trygg klatring. Treningen foregår i halvannen time.

Barn- og ungdomsgruppene er for aldersgruppen 10 til 18 år. Deltakerne på disse gruppene læres opp i tausikring og får muligheten til å ta Brattkort, som er en nasjonal sertifisering. Treningen tar sikte på å utvikle teknikk og fysiske ferdigheter relatert til sportsklatring. Disse gruppene er veldig populære, og det er venteliste for opptak. Det er maks 14 deltakere per gruppe.

Gruppeoversikt

BOA (13–18 år) mandager kl. 17.00–19.00
PROGRESJONSGRUPPE (10–16 år) tirsdager kl. 17.00–19.00
DINO (9–12 år) onsdager kl. 16.00–17.30
KOALA (10–15 år) torsdager, kl. 15.00–17.00
KOBRA (13–18 år) torsdager, kl. 17.00–19.00
PANDA (10–15 år) fredager, kl. 16.00–18.00

Progresjongruppe

Progresjongruppen er en tilleggsgruppe for barn/ungdom i alderen 10–16 år som ønsker et treningsmiljø med flere utfordringer og verktøy til å utvikle seg som klatrer. Gruppen passer ikke for nybegynnere, og deltakelse fordrer egentrening i tillegg til å delta på én av våre faste treningsgrupper. Gruppen møtes én gang i uken. Maks antall deltakere: 8. Tirsdager, kl. 17–19.

Satsningsgruppe

Satsningsgruppen er en gruppe for de som satser aktivt på klatring og som deltar i konkurranser på regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå. Gruppen er delt inn i yngre og eldre juniorer. Inntak til disse gruppene skjer ved anbefaling fra trenere.

Pris (per semester)

Basisavgiften for deltakelse på våre treningsgrupper er 950,-. Basisavgiften dekker lån av klatreutstyr og gir dessuten fri inngang på Vulkan Klatresenter utenom den fastsatte treningen, slik at man kan klatre så mye man ønsker.
I tillegg betaler hver deltaker kr 1250,- per trening i uken, det vil si deltakelse på 1 trening per uke koster kr 2200,-, 2 treninger kr 3450,- og 3 treninger kr 4700,-
Medlemskap i Kolsås Klatreklubb er påkrevd, kr 100 per kalenderår.

Påmelding

Send e-post til treningsgrupper@kolsaas.no for å bli satt opp på venteliste. De som står på ventelisten, vil bli prioritert når det blir ledige plasser. Opptak skjer to ganger i året: i midten av juni for høstsemesteret og i slutten av desember for vårsemesteret. Hvis man er ny innen klatring, anbefaler vi foreldre å ta et topptaukurs mens barnet står på venteliste i påvente av plass på en treningsgruppe. Med topptaukurs kan foreldre ta med barna for å klatre på egen hånd.

Tusen takk for din påmelding til ventelisten! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.