Innekurs

Grunnkurs

Grunnkurs er et kurs for nybegynnere som ønsker å oppdage gleden ved klatresporten, der du får et godt grunnlag for sikker klatring innendørs.

Pris
1500
Kr
Antall Timer
5
timer
Kursdager
Søndager

Påmelding til

Grunnkurs

Tusen takk for din påmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Grunnkurs

Grunnkurs er en femtimers innføring i sikkerhet og rutiner knyttet til klatring inne.

I løpet av kurset får alle deltagerne oppleve den store gleden det er å bevege seg i en klatrevegg. Men det viktigste med dette kurset, er å lære seg sikkerheten. Du vil lære både å sikre på topptau, som vil si at tauet er festet i toppen av klatreveggen, og å klatre og sikre på led, som vil si at man selv tar med seg og henger opp tauet på vei opp veggen. Under tett oppfølging av våre dyktige instruktører vil du få grunnlaget du trenger for å bli en trygg sikrer og gjenkjenne og unngå farene som er knyttet til klatring, og du vil ha en morsom og lærerik dag i veggen.

Veien videre

For å kunne klatre alene ved innendørssenter, trenger man det vi kaller Brattkort, som er et sertifikat som forteller at du har den nødvendige kunnskapen som trengs for å kunne klatre trygt inne. Når instruksjonsdelen av kurset på fem timer er gjennomført, vil man få utdelt et klippekort med tre klipp til egentrening, der økt nr. 3 kombineres med brattkorttesten. Dersom du består denne, er du klar for å klatre hvor som helst innendørs i Norge på egen hånd!

NB! Klipp 1 på klippekortet kan benyttes på en selvvalgt fredag kl. 18–20, siden vi da har fast oppfølgingsdag/fredagsklatring for alle som har deltatt på kurs.

Aldersgrense: 16 år (13 år hvis kurset tas sammen med en foresatt). Deltakere under 18 år må ha foresattes samtykke.

Erfaring: Ingen, bare et ønske om å bli kjent med klatresporten. NB! Ta kontakt med oss på forhånd dersom du har spesielle psykiske, fysiske eller motoriske utfordringer. Klatring er en sport som kan legges til rette for de aller fleste, så vi kan lage et opplegg som passer for deg.

Pris: kr. 1500,- (kr. 1300,- dersom man er eller blir medlem av Kolsås Klatreklubb)

Inkludert i prisen:

Kursdatoer: Søndager kl. 10–15. Hvis man er en gruppe på minimum fire deltakere, kan kurset også bestilles til andre tidspunkter.

Sted: Vulkan Klatresenter

Påmelding: kurs@kolsaas.no eller skjema under

NB! Siste frist for å bestille eller avlyse kurs er torsdag kl. 16.

OBS! Norges Klatreforbund tar kr 200,- for utstedelse av Brattkort!

Tusen takk for din påmelding til ventelisten! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.