Treningsgrupper

Treningsgruppe for voksne

Vulkan Klatresenter arrangerer klatretrening for voksne.

Pris
2000
Kr
Antall Timer
2
timer
Kursdager

Påmelding til

Treningsgruppe for voksne

Tusen takk for din påmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Treningsgruppe for voksne

Treningsgruppe for voksne – Seksergruppene

Denne treningsgruppen retter seg mot deg som ønsker å etablere deg på grad seks. Du kan både være fersk eller ha klatret en stund, men har kanskje ikke tid til å trene så veldig ofte. Treningsgruppen møtes én gang i uken, og det ønskes at deltakerne driver egentrening utenom dette.

Sammen med andre klatrere på samme nivå vil du få instruksjon i treningslære, klatreteknikker og metoder for å utvikle deg videre som klatrer. Vi tror vi kan garantere deg en god utvikling. Vi har bare positive erfaringer og tilbakemeldinger fra tidligere kurs.

Gruppene går over åtte uker og varer i to timer hver gang.

Forutsetning fordeltakelse: Du må være fylt 18 år, inneha brattkort og kunne lede ruter på grad 5.

Pris: Kr 2000,- (medlemskap i Kolsås Klatreklubb er obligatorisk)

Kursperiode: Høstens grupper er fulle, men send oss en e-post dersom du er interessert, så kontakter vi deg så snart en ny gruppe er planlagt.

Påmelding og spørsmål: kurs@kolsaas.no

Treningsgruppe for voksne – Sjuergruppa

Dette treningstilbudet retter seg mot klatrere som er medlemmer av Kolsås, har brattkort og i dag kan lede ruter minst på grad 6 – med en ambisjon om å komme seg oppover mot ruter på grad 7.

Sammen med andre klatrere på samme nivå vil du få instruksjon i treningslære, klatreteknikker og metoder for å utvikle deg videre som klatrer. Her vil du lære om praktisk tilnærming til klatring, mentale teknikker, hvilepunkter i  rutene, sekvenser, osv. Det blir personlige tilbakemeldinger på din egen klatreteknikk. Det forventes også at deltakerne i perioden har egenaktivitet i klatring i tillegg til trening med gruppa.

Vi tror vi kan garantere deg en god utvikling. Vi har bare positive erfaringer og tilbakemeldinger fra tidligere kurs.

Gruppa går over åtte uker og varer i to timer hver gang.

Forutsetning for deltagelse: Du må være fylt 18 år og klatre ruter på led på mellom grad 6 og 7-. Det forventes at deltagerne klatrer minst én gang i uken i tillegg til treningen.

Pris: Kr. 2000 (medlemskap i Kolsås Klatreklubb er obligatorisk)

Kursperiode: Høsten 2019 – endelig tidspunkt er foreløpig ikke bestemt, men vi regner med oppstart i løpet av oktober. Send oss en e-post dersom du er interessert, så sender vi deg informasjon når starttidspunkt er bestemt.

Påmelding og spørsmål: kurs@kolsaas.no

Tusen takk for din påmelding til ventelisten! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.