Sverre er ny norgesmester!

Sverre Olov Stensland Blixt tok gull i helgens NM i Tromsø. Han kom også hjem med sammenlagtseieren i norgescup i U18, mens Per Ravlo-Caspersen tok sammenlagtseieren i senior.

I helgen gikk årets siste nasjonale konkurranse av stabelen. En fantastisk Kolsås-sesong ble avsluttet med NM i Tromsø. Og for noen resultater vi fikk!

Sverre Olov Stensland Blixt kom hjem som norgesmester i klassen U18. Olai Ødegård, Alfred Kirkebø og Trym Skuggen Landmark tok sølv i hver sin klasse, henholdsvis U16, U18 og senior. Teodor tok 4. plass og Per Ravlo-Caspersen 6. plass i senior, Jeppe tok 7. i U16 og Lea 10. i U18. Frank Rafael Morris Kjørlaug følte seg dessverre dårlig, så valgte ikke å stille.

Gull og sølv til Sverre og Alfred i U18.
Sølv til Olai i U16.
Sølv til Trym i senior.
Gull til Sunniva i senior.

I tillegg kom Sverre og Per hjem med sammenlagtseieren i norgescup i henholdvis U18 og senior.

Per med sammenlagtseier i senior.
Sverre med sammenlagtseier i U18.

Vi lar oss selvfølgelig begeistre over de strålende resultatene de unge utøverne våre står for, men først og fremst er vi ekstremt stolte av den fabelaktige lagfølelsen som hver og én av dem bidrar til. Tusen takk for innsatsen både i og utenfor veggen!  

Team Kolsås! Foran f.v.: Alfred og Sunniva. I midten f.v.: Trym, Frank, Jeppe, Sverre, Per og Lea. Øverst f.v.: Teodor og Olai.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Last ned
Andre nyheter