Tina og Thilo er våre nye norgesmestere!

Veteranparet viste krefter da de overbevisende tok gull i led og buldring i senior-NM i Trondheim i helgen.

Det var hele ni utøvere fra Kolsås med i kampen om seniorkronen - syv av dem juniorer.

Og for et mesterskap det ble!

I buldring tok Thilo Jeldrik Schröter et solid gull i buldring, foran Teodor Kirkebø med sølv og Frank Rafael Morris Kjørlaug, som i sin første seniorfinale kom på en solid 5. plass. Alfred Kirkebø kom på 7., Sverre Olov Stensland Blixt på 12. og Olai Holterman Ødegaard på 17. Svært solid innsats av juniorene, med andre ord!

Lea Aarø-Stillesby tok en solid 12. plass i buldringen. Hun sier:

- Jeg syns det var gøy å være med på en konkurranse hvor det å være sterk å kunne ta i lønte seg, ikke bare å kunne smyge seg bortover.

Tina Johnsen Hafsaas var tilbake etter et langvarig skadeavbrekk og kom rett fra sesongåpning i verdenscupen. Det var ingen tvil om hvem som var dronningen her, som den eneste finalisten som toppet ruta. Lea kom på 15. plass.

Dobbel juniornorgesmester Sverre tok bronse i led.

Det var hele tre av seks kolsåsutøvere i herrefinalen. Sverre Olov Stensland Blixt, som ble dobbel norgesmester i buldring og led i junior-NM for noen uker siden, tok en flott bronse, med Teodor Kirkebø hakk i hæl på 4. plass. Teodor vant også sammenlagtseieren!

Teodor vant sammenlagtseieren i led og buldring.

Trym Skuggen Landmark kom rett fra Sveits, der han fikk sin beste plassering i en internasjonale konkurranse: en 6. plass i European Youth Championship! Og tredje klatredag på rappen tok han i dag også 5. plass i NM.

Alfred og Olai kom begge på 9.

Trener´n og juniorene: Sverre, Tina, Alfred, Teodor og Trym.

Finalene ble sendt på NRK og kan ses i reprise her.

Last ned
Andre nyheter