Endelig! Reel Rock 17 vises torsdag 30. mars og søndag 2. april

Du har tre muligheter til å se årets klatrefilm.

Torsdag 30. mars (kl 18:00 og 20:30) og søndag 2. april kl 17:00 - kan det bli bedre?

I samarbeid med Oslo Klatreklubb, Mammut og Camp inviterer Kolsås til visning av REEL ROCK 17, tre klatrefilmer i ett.

Bli med på en vill ekspedisjon til Nameless Tower i Pakistan, en ny grensesprengende rute langs en massiv kalksteinsvegg i Frankrike og en reise til Vestbredden i Palestina hvor vi får se hvordan klatring og dens kraft kan forandre liv.

Hvor: Vega Scene

Når: Torsdag 30. mars kl. 18 og kl. 20.30 og søndag 2. april kl. 17

Kjøp billetter her.

FILMENE

BURNING THE FLAME

Med Barbara Zangerl og Jacopo Larcher | Nameless Tower, Pakistan | 50 min.

Friklatrerne Babsi og Jacopo er på jakt etter sin største utfordring så langt: en bestigning av Eternal Flame, en myteomspunnet rute på 3000 fot opp legendariske Nameless Tower i Pakistans Karakoram region. Med ekstreme forhold og høyder koker to år med forberedelser ned til et kort vindu med tolerabelt vær. Filmen er skutt med droner og fjellmonterte kameraer, plassert på et av de mest oppsiktsvekkende steder på kloden! Burning the Flame transporterer publikum til et sted som vanligvis er fullstendig utilgjengelig, men ikke for verdens beste klatrere.

DNA

Med Seb Bouin | Verdon Gorge, Frankrike | 40 min.

29 år gamle Seb Bouin er en fransk sportsklatrer som i det stille har jobbet seg gjennom elitegradene, som nå kulminerer i hans forsøk på å mestre en overhengende grotte i Verdon Gorge regionen i Frankrike. Hans utstyr er nærmest futuristisk og bevegelsene så usannsynlige at hvis Seb klarer å kombinere alt sammen kan resultatet bli å mestre den vanskeligste ruten som noen noen gang er klatret.

RESISTANCE CLIMBING

Med Andrew Bisharat | Palestina | 30 min.

I de krigsutsatte dalene i Palestina omfavner en gjeng bestående av nomader, kjeltringer og proffer klatring som et sårt tiltrengt pusterom fra problemene den israelske okkupasjonen medfører. Den amerikanske forfatteren og klatreren Andrew Bisharat besøket Vestbredden for å utforske sine egne røtter og kraften klatring har til å forandre liv.

Samlet spilletid: 2 timer

Filmomtale lånt av Verdensteatret - Cinemateket i Tromsø

Last ned
Andre nyheter