Oppdatert Klatrefører for Oslo og omegn: Få medlemspris på Vulkan

Osloføreren fra 2021 er allerede utsolgt, så det kommer nytt opplag med et nytt felt, en ny sektor og en rekke nye ruter.

Osloklatringen lever som aldri før, så forrige opplag av Klatrefører for Oslo og omegn, som kom i 2021, er allerede utsolgt. Kolsås Klatreklubb har oppdatert føreren, som nå også inkluderer det nye feltet Tonsenhagen, en ny sektor på Grefsenkollen, samt flere nye ruter på en rekke felt. Til sammen tar boka for seg 29 klatrefelt med 1600 ruter.

Klatreføreren får du kjøpt på Vulkan Klatresenter til kr 550,- Medlemmer av Kolsås Klatreklubb betaler kun kr 400,-.

På onsdag 18. juni blir det lansering på Vulkan Klatresenter! I morgen (onsdag) fra kl. 16 kan du få kjøpt den nye boka for kun kr 350,- hvis du er eller blir medlem av Kolsås Klatreklubb på Vulkan Klatresenter. (Normal pris kr 550,-!

I morgen kan du også få pakkepris på Klatrefører for Oslo og omegn og Andersnatten for kr 700,-

En fin gjeng fra styret i Kolsås Klatreklubb byr på gratis kaffe og en hyggelig prat.

Kolsås Klatreklubb er den eneste klubben som driver vedlikehold av eksisterende klatrefelt i Oslo og utvikler nye felt. Så hvis du er medlem av klubben vår, kjøper Klatrefører for Oslo og omegn eller klatrer på Vulkan klatresenter, bidrar du til at tryggheten ivaretas, og at stadig flere får oppleve gleden ved uteklatring.

Tidligere i år ga vi også ut eneste komplette føreren for Andersnatten. Her finner du grundige beskrivelser av rutene, utbrettbar topo for detaljert oversikt over linjene og det meste av informasjonen du trenger for å ha et skikkelig eventyr på Østlandets eneste ministorvegg.

Last ned
Andre nyheter