Fantastisk NM i buldring for Kolsås Klatreklubb

Kolsås hadde et strålende NM i buldring på Lillehammer. Gjengen kom hjem med to norgesmestere, to sølv, tre bronse og en haug med gode minner.

Det var 11 flotte utøvere - 12 med vår trener og buldresetter Jon Pål, som klatrer for Trondheim Klatreklubb - som tok turen til Lillehammer for å buldre for tittelen i årets NM. Det ble et glitrende mesterskap!

Per Ravlo-Caspersen er klubbens nye norgesmester i buldring i yngre gutter junior! Med Sverre Olov Stensland Blixt og Trym Skuggen Landmark hakk i hæl, med sølv og bronse. Alfred Kirkebø gjorde festen komplett med en strålende 5. plass. Jeppe Lou Larsen og Olai Holterman Ødegaard buldret seg til 11. og 13. plass.

Per, Sverre og Trym på pallen i yngre gutter junior.

Teodor Kirkebø tok en fantastisk bronse i sitt første NM i eldre gutter junior!

Teodor med bronse.

Albert Suthurst tok sølv i sitt første senior-NM, foran Thilo Schröters bronse! Kristoffer Klev tok sjetteplassen. Og så han trøndern, daa, som vi så definitivt kaller vår: Jon Pål Hamre ble norgesmester!

Med litt velvilje - nok en ren Kolsås-/Vulkan-pall.

Lea Aarø Stillesby og Lisa-Marie Ellingsgård Kvandahl kom på den supre, men litt sure 7. plassen i henholdsvis yngre jenter junior og senior kvinner.

I tillegg vant Trym og Albert norgescupen sammenlagt.

Gratulerer så mye, alle sammen!

Du kan se finalene i reprise her

Kongepokal til Jon Pål Hamre (Trondheim Klatreklubb) og Sunnia Haave (Oslo Klatreklubb).
Last ned
Andre nyheter