Følg oss her, på Facebook og Instagram for å få siste nytt om den nye klatreveggen

Endringer skjer fort på grunn av korona i disse dager, så vi er lei oss for at det kan bli endringer i informasjonen vi legger ut angående det som skjer på Vulkan Klatresenter for tiden.

Vi kan bare beklage at det kan komme ny og motstridende informasjon fra oss fra en dag til en annen. På grunn av pandemien som ikke vil slippe taket, dukker det stadig opp ting som kan gjøre at vi må kaste om på planene våre, som dessverre kan gå ut over tilgjengeligheten på Vulkan. 

Vi skal oppdatere dere fortløpende både her, Facebook og Instagram, så følg oss i disse kanalene for å få fersk informasjon om hva som foregår.

Siste nytt

21. september: Arbeidet med galleriveggen gjenopptatt! Det går raskt fremover, så vi ser frem til å kunne invitere klatrere til en ny vegg veldig snart.

Den nye galleriveggen vokser frem!

13. september: Arbeidet med galleriveggen blir gjenopptatt om kort tid, så vi håper å ha den nye veggen oppe om ikke mange ukene.

August: Det har dukket opp noen utfordringer med konstruksjonen ved bygging av galleriveggen. Entre-Prises jobber med å løse saken, men det vil dessverre føre til at arbeidet blir forsinket. Ny svavegg nede vil være klar om kun kort tid.

Den gamle veggen er nå ferdig demontert og vi har kjørt bort flere tonn med skrot: stålbjelker, reiseverk, bolter, skruer og også mye emballasje fra veggleveransen som kom i en 17 meter lang trailer.

Deler av leveransen til ny vegg.

Bakgrunn

Fra mandag 17. august begynner vi bygging av ny vegg på Galleriet. Det vil derfor bli begrenset med plass på Vulkan i perioden byggeprosjektet varer. I utgangspunktet skal veggen ferdigstilles i uke 36, og derfor kommer vi også til å fortsette med sommertider til og med søndag 23. august. Det er det anerkjente klatrefirmaet, Entre-Prises, som skal bygge veggen for oss. Dette er et fransk firma, og arbeidet kan derfor påvirkes av oppsvinget vi ser i koronasmitte i Europa.

Dette er teamet fra Entre-Prises som bygger den flotte veggen vår:

Goran, Ventsislav og Tihomir.

Vi skal selvfølgelig også gjøre vårt beste for å legge til rette så godt som mulig for dere i tiden fremover!

Foto: Albert Suthurst

Last ned
Andre nyheter