Full fest på Galleriet: Den nye veggen er ferdig!

Rutene er kommet opp, så det er bare å booke plass for å teste det nyeste tilskuddet på Vulkan.

Etter diverse utfordringer, som den evinnelige pandemien, står endelig den nye klatreveggen på Vulkan ferdig!

Husk å booke tid her for å prøve dem nye veggen. Det vil dessverre ikke bli anledning til å klatre både på Galleriet og nede i hallen under samme økt. Dette er for å kunne passe på at det ikke blir for mange mennesker i én del av lokalet. Vi håper på forståelse for dette!

Siste nytt

1. oktober: Rutene er oppe og veggen er åpen for business!

29. september: Veggen er ferdig, og Team Vulkan er i gang med ruteskruing!

21. september: Arbeidet med galleriveggen gjenopptatt! Det går raskt fremover, så vi ser frem til å kunne invitere klatrere til en ny vegg veldig snart.

Den nye galleriveggen vokser frem!

Teamet fra Entre-Prises, Tihomir, Goran og Asen, står på til alle døgnets tider for å få veggen ferdig så fort som overhodet mulig.

Tihomir, Goran og Asen har jobbet i et forrykende tempo for å få veggen opp.

13. september: Arbeidet med galleriveggen blir gjenopptatt om kort tid, så vi håper å ha den nye veggen oppe om ikke mange ukene.

August: Det har dukket opp noen utfordringer med konstruksjonen ved bygging av galleriveggen. Entre-Prises jobber med å løse saken, men det vil dessverre føre til at arbeidet blir forsinket. Ny svavegg nede vil være klar om kun kort tid.

Den gamle veggen er nå ferdig demontert og vi har kjørt bort flere tonn med skrot: stålbjelker, reiseverk, bolter, skruer og også mye emballasje fra veggleveransen som kom i en 17 meter lang trailer.

Deler av leveransen til ny vegg.

Bakgrunn

Fra mandag 17. august begynner vi bygging av ny vegg på Galleriet. Det vil derfor bli begrenset med plass på Vulkan i perioden byggeprosjektet varer. I utgangspunktet skal veggen ferdigstilles i uke 36, og derfor kommer vi også til å fortsette med sommertider til og med søndag 23. august. Det er det anerkjente klatrefirmaet, Entre-Prises, som skal bygge veggen for oss. Dette er et fransk firma, og arbeidet kan derfor påvirkes av oppsvinget vi ser i koronasmitte i Europa.

Dette er teamet fra Entre-Prises som bygger den flotte veggen vår:

Goran, Ventsislav og Tihomir.

Vi skal selvfølgelig også gjøre vårt beste for å legge til rette så godt som mulig for dere i tiden fremover!

Foto: Albert Suthurst

Last ned
Andre nyheter