Utekurs

Sportsklatrekurs

Har du lyst til å komme deg ut på klippen og klatre trygt på bolter? Dette er kurset for deg som vil ta steget til uteklatring.

Pris
2200
Kr
Antall Timer
12
timer
Kursdager
12. og 13. september

Påmelding til

Sportsklatrekurs

Tusen takk for din påmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Sportsklatrekurs

Klatring ute på naturens egne vegger er en fantastisk aktivitet. Rent sikringsmessig har det selvfølgelig en del til felles med det å klatre på en vegg inne, men det er likevel en god del andre ting man må kunne for å være trygg når man klatrer ute. Sammen med våre sertifiserte instruktører vil du få en innføring i ferdighetene man trenger og utstyret man må kunne håndtere for å ha gode og sikre klatreopplevelser ute.

Etter endt kurs vil du ha fått grunnlaget du trenger for selv å kunne utforske sportsklatring utendørs. Du får en grundig innføring i nødvendige taulagsrutiner, rigging av anker i trær og bolter ved hjelp av slynger og karabiner, rappell og kommunikasjon. Dersom instruktøren finner det forsvarlig, vil du også få anledning å klatre på led.

Merk! På dette kurset lærer du sportsklatring på bolter. Dersom du ønsker å klatre på naturlige sikringer, er det kilekurset vårt du er ute etter.

Krav: Du må ha Brattkort.

Sted: Bestemmes av gruppas ferdighetsnivå/sammensetning og værmelding.

Pris: Kr 2.200,- Det er kr 200,- i rabatt for medlemmer av Kolsås Klatreklubb. Minimum tre deltagere.

Inkludert i prisen: Vulkan Klatresenter/Kolsås Klatreklubb holder alt nødvendig klatreutstyr, men det er selvfølgelig anledning til å bruke eget utstyr.

Kursdatoer (2020): 15.–16. august. NB! Med værforbehold. Hvis du har ønsker utover dette, send oss en e-post.

Påmelding og spørsmål: kurs@kolsaas.no

Tusen takk for din påmelding til ventelisten! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.