Utekurs

Sportsklatrekurs

Har du lyst til å komme deg ut på klippen og klatre trygt på bolter? Dette er kurset for deg som vil ta steget til uteklatring.

Pris
Price
2900
Kr
Numbers of hours
Antall Timer
12
timer
hours
Kursdager
Cours day
4.-5. mai
25.-26. mai

Påmelding til

SportsklatrekursMeld på én person om gangen.
Tusen takk for din påmelding!
Legg til flere deltagere
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Sportsklatrekurs

Klatring ute på naturens egne vegger er en fantastisk aktivitet. Rent sikringsmessig har det selvfølgelig en del til felles med det å klatre på en vegg inne, men det er likevel en god del andre ting man må kunne for å være trygg når man klatrer ute. Sammen med våre sertifiserte instruktører vil du få en innføring i ferdighetene man trenger og utstyret man må kunne håndtere for å ha gode og sikre klatreopplevelser ute.

Etter endt kurs vil du ha fått grunnlaget du trenger for selv å kunne utforske sportsklatring utendørs. Du får en grundig innføring i nødvendige taulagsrutiner, rigging av anker i trær og bolter ved hjelp av slynger og karabiner, rappell og kommunikasjon. Dersom instruktøren finner det forsvarlig, vil du også få anledning å klatre på led.

Kurset går over to dager, lørdag og søndag.

Merk! På dette kurset lærer du sportsklatring på bolter. Dersom du ønsker å klatre på naturlige sikringer, er det kilekurset vårt du er ute etter.

Krav: Du må ha Brattkort.

Sted: Bestemmes av gruppas ferdighetsnivå/sammensetning og værmelding.

Pris: Kr 2.900,- Det er kr 300,- i rabatt for medlemmer av Kolsås Klatreklubb. Minimum tre deltagere. Ved gruppebookinger ta kontakt for egne betingelser.

Inkludert i prisen: Vulkan Klatresenter/Kolsås Klatreklubb holder alt nødvendig klatreutstyr, men det er selvfølgelig anledning til å bruke eget utstyr.

Kursdatoer (2024): 4.-5. mai og 25.-26. mai. Dersom du har ønsker, send en mail til kurs@kolsaas.no

Har du spørsmål? Send en e-post til maria@kolsaas.no

Tusen takk for din påmelding til ventelisten! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.