Innekurs

Klatreleder inne

Klatreleder Inne er kurset for deg som ønsker å holde nybegynnerkurs eller ha ansvaret for andre klatreaktiviteter innendørs.

Pris
1800
Kr
Antall Timer
12
timer
Kursdager
14. og 15. november

Påmelding til

Klatreleder inne

Tusen takk for din påmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klatreleder inne

Klatrer du regelmessig og kjenner på ønsket om å introdusere klatresporten for nybegynnere og sørge for å skape nye, trygge klatrere? Da er Klatreleder inne kurset for deg!

Stadig flere synes klatreveggen virker fristende, så det er et økende behov for nye instruktører som kan sørge for at de nye klatrerne får et trygt møte med sporten og lærer seg gode vaner fra dag én som gjør at sikkerheten står i høysetet når de beveger seg alene ut i klatrelivet. Det hviler et stort ansvar på den som skal videreføre noe så viktig som trygg sikring av andre, så på kurset tar vi en grundig gjennomgang av egen sikringsteknikk, vi ser på hva et innføringskurs i klatring inne bør inneholde og hvordan man best kan videreformidle trygg sikringsteknikk til nybegynnere. Vi diskuterer metoder, utstyr og situasjoner som kan oppstå under klatring, og hva som gjør en instruktør god og trygg, samtidig som man også formidler klatreglede til de nye som finner veien til veggen.

Klatreleder inne er første nivå i NKFs trenerstige.

Kurset kvalifiserer til å:

Krav:

Pris: Kr. 1800,- (kr. 1600,- for medlemmer av Kolsås Klatreklubb)
Sted:
Vulkan Klatresenter.

Påmelding og spørsmål: kurs@kolsaas.no
Vi holder dette kurset på forespørsel når vi har minimum tre påmeldte.

Tusen takk for din påmelding til ventelisten! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.