Innekurs

Klatreinstruktør inne

Klatreinstruktør inne er kurset for deg som ønsker å holde nybegynnerkurs eller ha ansvaret for andre klatreaktiviteter innendørs.

Les mer ↓
Pris
Price
2000
Kr
Numbers of hours
Antall Timer
16
timer
hours
Kursdager
Cours day

Påmelding til

Klatreinstruktør inne

Meld på én person om gangen.
Tusen takk for din påmelding!
Legg til flere deltagere
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klatreinstruktør inne

Klatrer du regelmessig og kjenner på ønsket om å introdusere klatresporten for nybegynnere og sørge for å skape nye, trygge klatrere? Da er Klatreinstruktør inne kurset for deg!

Stadig flere synes klatreveggen virker fristende. Derfor er det et økende behov for nye instruktører som kan sørge for at de nye klatrerne får et trygt møte med sporten og lærer seg gode vaner fra dag én, som gjør at sikkerheten står i høysetet når de beveger seg alene ut i klatrelivet.

Det hviler et stort ansvar på den som skal videreføre noe så viktig som trygg sikring av andre, så på kurset tar vi en grundig gjennomgang av egen sikringsteknikk, vi ser på hva et innføringskurs i klatring inne bør inneholde og hvordan man best kan videreformidle trygg sikringsteknikk til nybegynnere. Vi diskuterer metoder, utstyr og situasjoner som kan oppstå under klatring, og hva som gjør en instruktør god og trygg, samtidig som man også formidler klatreglede til de nye som finner veien til veggen.

Klatreleder inne er første nivå i NKFs trenerstige.

Deltagerne må lese gjennom pensum før kurset.

Kurset kvalifiserer til å:

Krav:

NB! Deltakere må i etterkant gjennomføre 10 timer praksis som medinstruktør for å få endelig godkjenning av NKF. Deltakerne er selv ansvarlige for å finne praksisplass og gjennomføre praksis i etterkant.

Mer informasjon finner du her.

Pris: Kr. 2000,- (kr. 1800,- for medlemmer av Kolsås Klatreklubb)
Sted:
Vulkan Klatresenter.

Dato: Send gjerne ønsker.

Påmelding og spørsmål: kurs@kolsaas.noUtenom de oppsatte datoene holder vi dette kurset på forespørsel når vi har minimum tre påmeldte.

Tusen takk for din påmelding til ventelisten! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.