Innekurs

Grupper med instruktør

Er dere en gruppe venner, idrettslag eller kollegaer som ønsker å prøve klatring? Det kan dere gjøre hos oss uten å måtte gå gjennom et kurs. Mulighetene er mange.

Pris
Price
Kr
Numbers of hours
Antall Timer
2
timer
hours
Kursdager
Cours day
Etter avtale

Påmelding til

Grupper med instruktørMeld på én person om gangen.
Tusen takk for din påmelding!
Legg til flere deltagere
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Grupper med instruktør

Har du lyst til å prøve klatring uten å måtte ta et kurs først? Da kan du leie instruktør hos oss og få en introduksjon til sporten. Her er det mulighet for forskjellige kombinasjoner.

Grupper
Hvis dere er en gruppe venner som ønsker å prøve klatring, kan vi tilby en forenklet opplæring av hvordan man sikrer en som klatrer med tau i veggen. Under instruktørens tette oppsyn kan dere sikre hverandre. Dette er også en perfekt aktivitet for teambuilding mellom for eksempel arbeidskollegaer.

Alene
Hvis du er alene sikrer instruktøren deg mens du klatrer. Vi har erfarne instruktører som gir deg gode tips underveis. Klatring er en sport som kan tilrettelegges for de aller fleste, så vi lager et opplegg som passer for deg.

Ønske om progresjon
Dersom du eller dere driver aktivt med klatring og ønsker tilbakemeldinger på egen klatreteknikk, kan dette fungere som et uformelt teknikkurs.

Pris: Kr 1000,- for instruktør og kr 190,- per person for inngang og leie av utstyr.

Tidspunkt: Avtales per e-post

Sted: Vulkan Klatresenter

Påmelding: post@kolsaas.no

Tusen takk for din påmelding til ventelisten! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.