Innekurs

Grupper med instruktør

Hvis dere er en gruppe venner, idrettslag eller kollegaer som ønsker å prøve klatring, så har dere mulighet for å gjøre det hos oss uten å måtte gå gjennom et kurs. Mulighetene er mange!

Pris
950
Kr
Antall Timer
2
timer
Kursdager
Etter avtale

Påmelding til

Grupper med instruktør

Tusen takk for din påmelding!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Grupper med instruktør

Har du lyst til å prøve klatring uten å måtte ta et kurs? Da har du mulighet til å klatre med en instruktør hos oss, slik at du kan få en innføring i den fantastiske aktiviteten som klatring er. Her det det mulighet for mange forskjellige kombinasjoner.

Hvis dere er en gruppe venner som ønsker å prøve klatring, tilbyr instruktøren en forenklet opplæring av hvordan man sikrer en som klatrer på tau i veggen. Under instruktørens tette oppsyn kan dere sikre hverandre. Dette er en perfekt aktivitet for team building!

Hvis du er alene, sikrer instruktøren sikre deg hele tiden. Vi har erfarne og kunnskapsrike instruktører som vil gi deg masse gode tips.

Dersom du eller dere driver aktivt med klatring og ønsker å få et par trente øyne til å observere og gi deg tilbakemelding på klatringen, så kan dette også brukes som et uformelt teknikkurs.

Pris: Kr 950,- for instruktør og kr 190,- per person for inngang og leie av utstyr.

Tidspunkt: Avtales

Sted: Vulkan Klatresenter

Påmelding: post@kolsaas.no

Tusen takk for din påmelding til ventelisten! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.