Medlemskap i Kolsås Klatreklubb 2020

Godt nytt klatreår! Hvis du vil bli eller fortsette å være medlem i klubben vår, finner du informasjon om dette her.

Medlemmer fra 2019: Vi har sendt ut medlemskap i Kolsås Klatreklubb i 2020. Når du har betalt, viser du kvitteringen i resepsjonen på Vulkan Klatresenter, så får du nytt medlemskort for 2020. Dersom du allerede har betalt medlemskap for 2020 enten på Vulkan eller på annet vis, men likevel får faktura, ta kontakt med Emil Ohlsson på emil@kolsaas.no, så sjekker han at alt er i orden.

Dersom du ikke ønsker å fortsette å være medlem, lar du bare være å betale fakturaen. NB! Klippekortene og sesongkortene til Vulkan Klatresenter er bare gyldige dersom man har et aktivt medlemskap.

Tidligere medlemmer (før 2019): Dersom du ikke var medlem i 2019, må du reaktivere medlemskapet. Enten ved å henvende deg i resepsjonen på Vulkan Klatresenter, eller via Min idrett. Hvis du melder deg inn via Min idrett, må du vise kvitteringen i resepsjonen på Vulkan, så får du medlemskort for 2020.

Nye medlemmer: Dersom du ønsker å bli medlem av klubben vår, kan du enten henvende deg i resepsjonen på Vulkan eller melde deg inn via Min idrett. Hvis du melder deg inn via Min idrett, kan du enten laste ned medlemskort der eller vise kvitteringen i resepsjonen på Vulkan, så får du medlemskort for 2020.

Annen type medlemskap: Ta kontakt på emil@kolsaas.no hvis du ønsker en annen type kontingent (student/familie).

Hvorfor være medlem av Kolsås Klatreklubb?

Det er en rekke grunner til at det er en fordel å være medlem i klubben vår. Ikke bare får du rimeligere inngang på Vulkan Klatresenter, rimeligere klippekort på Oslo Klatresenter, tilgang til grupper og klubbeventer, samt rabatter på klatreutstyr og skadebehandling hos flere av våre samarbeidspartnere, men du er med på å styrke uteklatringen i Oslo. Kolsås Klatreklubb er nemlig den eneste klubben som driver vedlikehold av eksisterende klatrefelt i Oslo og utvikler nye. Så hvis du er medlem av klubben vår, bidrar du til at tryggheten ivaretas, og at stadig flere får oppleve gleden ved uteklatring.

NB! For spørsmål vedrørende betalingen, kontakt Kolsås Klatreklubb. For spørsmål vedrørende bruken av Min idrett, kontakt idrettens support.

Last ned
Andre nyheter