Gavene finner du på Vulkan!

På Vulkan finner du en rekke gaver både til erfarne og uerfarne klatrere!

Hvis du har klatrere i gavekretsen, eller folk som ønsker - eller burde bli - klatrere, så har vi noe for enhver smak.

Gavekort: Disse kan du bruke til hva du vil! Grunnkurs til en som har lyst til å begynne å klatre. Teknikkurs til en som ønsker å komme seg et hakk videre. Eller hva med et kurs i uteklatring, enten på bolter eller naturlige sikringer, til en som har lyst til å flytte seg fra inneveggen til klippen? Les mer om kursene og gruppene våre her, eller snakk med oss i resepsjonen, så skreddersyr vi gavekortet for deg.

Medlemskap i Kolsås Klatreklubb: Medlemskap i klubben vår er en flott gave på mange måter! For det første får du billigere inngang på Vulkan klatresenter og mulighet til å kjøpe klippekort og sesongkort, som gjør inngangen enda rimeligere. I tillegg får du rabatter både på kurs og enkelte kjøp hos oss samt i flere klatrebutikker og hos andre samarbeidspartnere i byen. Kolsås Klatreklubb er også den eneste klatreklubben som driver vedlikehold av eksisterende klatrefelt i Oslo og utvikling av nye, så en god slump av medlemsinntektene går til å ivareta sikkerheten på cragene og oppgradering, slik at stadig flere får oppleve gleden ved uteklatring. Medlemskap koster kr 300 for voksne, kr 200 for student/senior, kr 100 for barn/ungdom (under 18) og kr 600 for familiemedlemskap (gjelder for begge foreldre og alle deres barn). Les mer her

Klippekort: Det er lite som gleder mer enn gratis klatring, så klippekort med enten 15 eller 30 klipp og sesongkort for 6 eller 12 måneder er midt i blinken for en ivrig klatrer. NB! Man må være medlem i Kolsås Klatreklubb for å kunne benytte seg av disse kortene. Dersom vedkommende ikke er medlem i klubben, ordner du det raskt hos oss. Du får en rekke andre tilbud og fordeler ved å være medlem som du kan lese mer om her.

Medlemskap, klippekort og gavekort: Noe for både den erfarne og uerfarne klatrer.

Kolsås Klatreklubbs nye T-skjorte: Ny logo, ny klubbskjorte! Vi er så stolte både av klubb og logo, så det varmer hjertene våre når folk bærer denne med stolthet.

Kolsås Klatreklubbs T-skjorte: Vis at du er en av oss! Kr 250,-

Sikker klatring: En bok alle klatrere burde ha, uansett erfarings- og ferdighetsnivå. Boka tar for seg risikoen for ulykker, både inne og ute, og hvordan man unngår dem.

Sikker klatring: Rykende fersk og alltid aktuell. Kr 449,-

Klatrebibelen: Den ultimate boken om trening for klatring, for alle nivåer. Boka tar for seg både teknikk, fysikk og det mentale.

Klatrebibelen: Alt du trenger å vite om trening for klatring

I begynnelsen var fjellet: Dette er fortelling om hvordan klubben i vårt hjerte, Kolsås Klatreklubb, ble til. Norges eldste klatreklubb har en stolt historie, som vi alle kan være stolte av å være en del av. Verdt å kjenne, verdt å lese.

I begynnelsen var fjellet: Historien om klubben i vårt hjerte. Pris for medlemmer, kr 249,- (ellers kr 349,-)

Klatrefører Oslo & omegn: Et must for alle lokale uteklatrere. Dette er oversikten over klatrefeltene og rutene i og omkring Oslo. Les mer om klatreføreren her.

Klatrefører Oslo og omegn: Et must for uteklatreren. Pris for medlemmer, kr 360,- (ellers kr 460,-)

Last ned
Andre nyheter