Julegavene får du på Vulkan Klatresenter

På Vulkan finner du en rekke gaver både til erfarne og uerfarne klatrere! Gavekort, klippekort, medlemskap i Kolsås Klatreklubb, klubb-T-skjorter, bøker – gaver til klatrentusiasten av alle slag!

Hvis du har klatrere i gavekretsen, eller folk som ønsker – eller burde bli – klatrere, så har vi noe for enhver smak.

Gavekort: Disse kan du bruke til hva du vil! Grunnkurs til en som har lyst til å begynne å klatre. Teknikkurs til en som ønsker å komme seg et hakk videre. Eller hva med et kurs i uteklatring, enten på bolter eller naturlige sikringer, til en som har lyst til å flytte seg fra inneveggen til klippen? Les mer om kursene og gruppene våre her.

Medlemskap i Kolsås Klatreklubb: Medlemskap i klubben vår er en flott gave på mange måter! For det første får du billigere inngang på Vulkan Klatresenter og mulighet til å kjøpe klippekort og sesongkort, som gjør inngangen enda rimeligere. I tillegg får du rabatter både på kurs og enkelte kjøp hos oss samt i flere klatrebutikker og hos andre samarbeidspartnere i byen. Kolsås Klatreklubb er også den eneste klatreklubben som driver vedlikehold av eksisterende klatrefelt i Oslo og utvikling av nye, så en god slump av medlemsinntektene går til å ivareta sikkerheten på klippene og oppgradering, slik at stadig flere får oppleve gleden ved uteklatring. Les om jobben vi gjør her. Medlemskap koster kr 300 for voksne, kr 200 for student/senior, kr 100 for barn/ungdom (under 18) og kr 600 for familiemedlemskap (gjelder for begge foreldre og alle deres barn). Les mer her

Klippekort: Det er lite som gleder mer enn gratis klatring, så klippekort med enten 15 til kr 1125,- eller 30 klipp til kr 2100,- og sesongkort for 6 måneder (kr 3200,-) eller 12 måneder (kr 5500,-) er midt i blinken for en ivrig klatrer. NB! Man må være medlem i Kolsås Klatreklubb for å kunne benytte seg av disse kortene. Dersom vedkommende ikke er medlem i klubben, ordner du det raskt hos oss. Du får en rekke andre tilbud og fordeler ved å være medlem som du kan lese mer om her.

Denne gaven faller ALLTID i god jord hos en klatrer!

Klatrefører Oslo & omegn: Et must for alle lokale uteklatrere – og i fjor kom den endelig i ny versjon! Boka dekker 29 klatrefelt og 1600 ruter. Les mer om klatreføreren her.

Ny utgave kom i fjor! Klatrefører for Oslo og omegn. Kr 400,- for medlemmer av Kolsås Klatreklubb og kr 550,- for ikke-medlemmer.

Kolsås Klatreklubbs T-skjorter: Vi er så stolte av klubben vår, så det varmer hjertene våre når folk bærer disse med stolthet.

Klubb-T-skjortene, designet av vår egen Christian. Kr 350,-
Vis at du er en av oss! Kr 250,-

Sikker klatring: En bok alle klatrere burde ha, uansett erfarings- og ferdighetsnivå. Boka tar for seg risikoen for ulykker, både inne og ute, og hvordan man unngår dem.

En viktig bok for alle klatrere. Kr 449,-

Klatrebibelen: Klatrebibelen er den ultimate boken om trening for klatring, for alle nivåer. Boka tar for seg både teknikk, fysikk og det mentale.

Klatrebibelen inneholder alt du trenger å vite om trening for klatring. Kr 449,-

Klatremagasinene Mono og Krimp: Gutta bak Klatrebibelen, Stian Christophersen og Martin Mobråten, står bak de nye klatremagasinene.

Tjukke, fete klatremagasiner. Kr 350,- pr. stk.

I begynnelsen var fjellet: Dette er fortelling om hvordan klubben i vårt hjerte, Kolsås Klatreklubb, ble til. Norges eldste klatreklubb har en stolt historie, som vi alle kan være stolte av å være en del av. Verdt å kjenne, verdt å lese.

I begynnelsen var fjellet: Historien om klubben i vårt hjerte. Kr 100,-

Buff: Klubbens egen buff. NB! Det følger ikke med noen garanti for at man vil kle den like godt som klubbens maskot, Bullen.

Her viser vår maskot Bullen frem klubbens egen buff. Kr 20,-

Kalkpose: Fargerike kalkposer fra Organic til kr. 350,-

Organic kalkpose, kr 350,-
Last ned
Andre nyheter