Husk NM i led- og paraklatring i Oslo 16. november – bli med på festen!

Norgesmesterskapet i led- og paraklatring går snart av stabelen – og du kan fortsatt både kjøpe billetter og melde deg på som deltager!

NM blir en formidabel fest på Oslo Klatresenter den 16. november, og vi blir varme om hjertet når vi ser hvor mange som har meldt seg på fra klubben. Men vi skulle gjerne hatt ENDA flere deltagere fra Oslo for å gjøre stas på den fine sporten vår.

En av deltagerne er en av våre store utøvere, Tina Hafsaas Johnsen. Hun har hele ni NM-titler: seks i led, to i buldring og én i speed.

– Jeg forventer at NM blir en stor fest, og jeg gleder meg til å klatre på hjemmebane foran venner og familie, sier hun.

Hun ønsker spesielt at jenter og damer blir med henne i veggen under klatrefesten – foreløpig er hun den eneste jenta fra Kolsås som stiller:

– Jeg håper mange oslodamer blir med. Foreløpig er ikke dameklassen så stor, men jeg håper vi blir mange som kan leke oss på rutene i NM. Noen er kanskje bekymret for nivået, og tenker at de ikke er gode nok for et norgesmesterskap, men rutene blir satt etter deltagerlista, og hvis det er mange ukjente navn, er jeg sikker på at rutesetterne tar hensyn og gjør sitt for at alle skal få en fin dag. I fjor klatret vi kvalifisering på 7+ og 8. Jeg vet om mange sterke damer i Oslo som klatrer hardere enn dette.

I tillegg til Tina stiller følgende flotte gjeng fra Kolsås: Sverre Olov Stensland Blixt, Alfred Kirkebø, Teodor Kirkebø - vår nybakte nordiske buldremester, Trym Skuggen Landmark og Per Ravlo-Caspersen i klassen yngre junior gutter, Albert Suthurst og Hauk Lem stiller i eldre junior gutter, og Thilo Schröter – og litt Jon Pål Hamre, som selv om han stiller for Trondheim Klatreklubb, også er litt vår, siden han er trener for Kolsås.

Albert har vært veldig aktiv i konkurranser internasjonalt i år, men har ikke klatret så mye mot de norske utøverne, så han gleder seg til kamp på hjemmebane blant kjente sterke klatrere:

– Når det gjelder NM, så er jeg veldig gira! Pumpen begynner å komme seg, og jeg føler meg veldig mye mer komfortabel på tauklatringen enn det jeg gjorde for tre–fire måneder siden. Det blir også gøy å klatre mot de andre norske på tau igjen, ettersom jeg ikke har deltatt på noen av norgescupene i år. Jeg tror det blir veldig tøff konkurranse mellom alle i år, siden det er så mange sterke med. Jeg har sett at Tobias, Ørjan, Arne, Leo og mange andre sterkinger er meldt på. Men det er akkurat sånn det skal være på NM!

Du kan fortsatt melde deg på som deltager her NB! Fristen for å melde seg på er 12. november!

Billettene må du kjøpe i fokant her. Vær rask – det er et begrenset antall plasser!

Husk også å melde deg på banketten her!

Velkommen til årets store klatrefest!

Last ned
Andre nyheter