Buss til Ballesteinfestivalen 13-15. mai

INFO
Kolsås Klatreklubb og Oslo Klatreklubb ønsker å invitere til en felles reise til Ballesteinfestivalen i Bø 13-15 mai. Bussen går fra Oslo S kl 13:00 Fredag og retur er kl 16:00 Søndag. 

Dette er Norges største klatrefestival, med mulighet for buldring, sportsklatring og tradklatring. Noe for alle som liker trange sko, tynne pads og slitte tau med andre ord. Det finnes buldre og ruter for alle nivåer, så ingen vil føle seg ekskludert.

Årest festivalprogram er ennå ikke spikret, men vi kan forvente oss noen interessante foredrag, massevis av buldring/klatring, og en skikkelig fest hvis man har lyst på den slags.

Nytt for året er at festivalen koster penger. Heldigvis er det ikke snakk om den store summen – kun 275,- for festival, camping og grillmat på lørdagen!

SLIK GJØR DU
1. Billett til festivalen kjøpes separat her: https://gkk.hoopla.no/sales/ballestein/
Det er lagt ut 350 stk billetter, så her gjelder det å være rask.
Hvis billettene blir utsolgt, har vi fått lov til å selge noen ekstra festivalbilletter sammen med bussbilletten. Så ta kontakt om det skulle være utsolgt. 

2. Dra til Vulkan Klatresenter å kjøp billett til bussen der. 

KK og OK har bestilt en buss med plass til 45 passasjerer, som tar oss fra Oslo S til Bø, og tilbake igjen etter festivalen.
Prisen for medlemmer av Kolsås eller Oslo klatreklubb er 300kr og ikke-medlemmer 500kr. Dette inkluderer buss, frakt av pads, samt noen andre godsaker på bussen og i camp.

Det nærmer seg bestilling av buss og vi regner med å åpne billettsalget uke 14. Billettene selges på Vulkan Klatresenter.