ISKLATREKURS

-


Lær deg isklatring på Rjukan.

Rjukan er et eldorado for isklatring og er verdenskjent for gode isforhold og korte anmarsjer! Dette er et helgekurs med faglig og sosial fokus. Vi bor på Climb Inn Rjukan som er et hyggelig sted drevet av og for isklatrere. Vi bor på 4 manns rom med fullpensjon!

Kurset er en innføring i isklatring med praktisk og teoretisk gjennomgang av metoder og tema som gir deg grunnlaget for å klatre is på topptau. Deltagelse på kurset forutsetter kunnskap om tau og sikringsrutiner, samt erfaring med klatring på klippe eller i fjellet. Du må ha stive fjellstøvler, helst med feste for stegjern. Fint med eget utstyr, men isøkser og stegjern kan lånes /leies.

Dato 2019/2020 ingen kurs satt opp
Sted: Rjukan (Climb Inn)
Medlemspris: 3600,- (ikke medl: 4400,-). Prisen inkluderer instruksjon og veiledning, overnatting på Climb Inn med fullpensjon; frokost, matpakke og 3 retters middag! Kun 4 deltagere pr. veileder!

Påmelding og ytterligere informasjon fås ved epost til skiogklatring@gmail.com eller telefon 41450331

Alle kurs og all veiledning vil avholdes av profesjonelle Tindevegledere tilknyttet klubben. Norske Tindevegledere er utdannet etter høye internasjonale standarder, og Norske Tindevegledere(Nortind) er eneste representant for det internasjonale fjellførerforbundet IFMGA/IVBV i Norge.