INTRODUKSJON TIL ISKLATRING


Drømmer du om isklatring? Har du lyst å prøve denne fascinerende aktiviteten, men syntes det er vanskelig å komme igang?

En dags innføring/prøvesmak på isklatring i Osloområdet. Det er ingen grunn til å reise langt for å oppleve klatring på frossent vann! Rundt Oslo ligger det flere fine iscrag som tilbyr opplevelser og utfordinger både for nybegynnere og viderekommende. Gjennom klatring på topptau vil du på introdagen lære bruk av utstyr, bevegelsesteknikk og sikringshåndverk. I tillegg blir det selvfølgelig masse klatring og bevegelsesglede, dette blir en dag du sent vil glemme!

Introdagen egner seg for alle som har lyst å prøve seg på isklatring. Du trenger godt med klær og stive fjellstøvler, helst med feste for stegjern. Ta gjerne med eget utstyr, men stegjern og isøkser kan lånes av Kolsås Klatreklubb. Ytterligere informasjon fås ved påmelding!

Dato: etter avtale
Sted: Oslo omegn
Medlemspris: 900,-  maks. 4 deltagere.

Påmelding og ytterligere informasjon fås ved epost til skiogklatring@gmail.com eller telefon 41450331

All kurs- og veiledning vil avholdes av profesjonelle tindevegledere tilknyttet klubben. Norske Tindevegledere er utdannet etter høye internasjonale standarder, og Norske Tindevegledere (Nortind) er eneste representant for det internasjonale fjellførerforbundet IFMGA/IVBV i Norge.