NYBEGYNNEREN

 

Det å begynne med klatring kan virke overveldende. Det er mange ord og uttrykk samt mye å lære. Her vil du finne den informasjonen du trenger

Grunnkurs/Brattkortet er det første kurset du må ta for å trygt kunne klatre med tau. Da lærer du å sikre partneren din trygt samt klatre på led. Vi arrangerer Grunnkurs fast på søndager kl 10-15.

MER INFORMASJON

Buldring er klatring på lave vegger uten tau. For å buldre trenger man ikke noen kurs. Dette er bra trening for styrke og teknikk og for mange en fin måte å starte å klatre på. Sko kan leies hos oss.  

ÅPNINGSTIDER & PRISER


Foreldre med barn

Klatring er utmerket trening for barn og ungdom. Vi anbefaler en nedre grense på 6 år, men foreldre kan selv velge å ta med yngre barn om de anser dem modne nok. Foreldre som ikke klatrer aktivt må ta et sikringskurs.


Les mer om kurs og muligheter

BARN og Ungdom som vil klatre aktivt

Barne- og ungdomsgruppene er for barn/ungdom i alderen 8 til 18 år. Deltakerne på disse gruppene læres opp i tausikring og får Brattkort-sertifisering (13-års grense). Treningen tar sikte på å utvikle teknikk og fysiske ferdigheter relatert til sportsklatring.


Påmelding og kursoversikt